Aromatický červený vinný ocet

-%
Aromatický červený vinný ocet

Klasika z bledě červeného octa

Ocet z červeného vína je také znalci často označován jako „duše vína“. Je na tom něco pravdy, protože v Pödöru se na červený vinný ocet zpracovávají pouze esence z ušlechtilých červených vín. Ocet má dlouhou dobu na rozvinutí své charakteristické chuti a na zrání v dřevěných sudech. Díky promyšlené technologii skladování od Pödör nejsou pro správné kvašení octa potřeba žádné přísady. Pouze vysoce kvalitní červené víno se přemění na minimálně stejně kvalitní červený vinný ocet. Bez přísad, bez konzervantů, bez aromat.

Stejně jako bílý vinný ocet boduje ocet vyrobený z červených hroznů velmi intenzivní chutí. To připomíná jeho výchozí produkt, červené víno. Vzhledem k tomu, že Pödörův červený vinný ocet je přírodní produkt, jeho barva se může rok od roku lišit. Podle toho, jak dopadne sklizeň hroznů a tím i výroba vína, se u každého ročníku rozvine jedinečná chuť.

SLOŽENÍ

Ocet z červeného vína, antioxidanty, disiřičitan draselný

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota82kJ /20kcal

Tuky0g

Nasycené mastné kyseliny0g

Sacharidy2g

Cukry1g

Bílkoviny0,2g

Ballaststoffe0g

Sůl0g

SKLADOVÁNÍ

Ocet by měl být vždy chráněn před světlem a udržován vzduchotěsně. Za těchto podmínek zůstává jeho kvalita prakticky neomezená.

Sediment je přirozený, není známkou horší kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocet - před použitím protřepat!

Země původu: Rakousko

POUŽITÍ AROMATICKÉHO OCTA Z ČERVENÉHO VÍNA

Výrazný a silný s jasným buketem červeného vína: Ne, červený vinný ocet není exemplář, který se musí skrývat! Ne příliš sladký a spíše kyselý ocet vyrobený z nejkvalitnějšího červeného vína je skutečnou alternativou balzamikového octa. Jeho bohaté aroma ladí se stejně silnými oleji, jako je olej z vlašských ořechů, lískových ořechů, hroznových jader nebo olej z meruňkových jader pro všechny druhy listových salátů. Ne nadarmo dal vinný ocet jméno slavné „vinaigrette“. Ocet z červeného vína se navíc stal nepostradatelnou součástí italské kuchyně.

Červený vinný ocet zdobí lahodnou pečeni, zvěřinu nebo marinády s čerstvými bylinkami. A hnědé omáčky dostanou to jisté s trochou červeného vinného octa. Kdo miluje pestrost v kuchyni, měl by k nakládání použít i červený vinný ocet. Díky jedinečné vůni červeného vína je zelenina chutným způsobem dlouhotrvající.

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 1 190 Kč / l
119 Kč
-5% 119 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
113 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 588 Kč / l
147 Kč
-5% 147 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
140 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 404 Kč / l
202 Kč
-5% 202 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
192 Kč

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.