5% TRVALÁ SLEVA ZA ODBĚR NEWSLETTERU navíc ke všem slevám, i na akční produkty.
Po pepři je paprika nejdůležitějším a nejpoužívanějším kořením ve většině evropských kuchyní. Rostlinný rod paprika patří do čeledi hluchavkovitých. Plody zvané lusky jsou velmi barevné a dozrávají v několika barevných fázích, např. od zelené přes žlutou až po červenou. U naší uzené papriky, vybrané a ručně sbírané plně zralé, se jasně červené papriky udí na dubu a suší. Tento proces trvá několik dní, během kterých papriky ztratí přes 90 % své hmotnosti. Po uzení se sušené lusky jemně melou. Výsledná uzená paprika přesvědčí aromatickou kouřovou, ale i ovocnou chutí. Ve Španělsku se koření používá v mnoha tradičních pokrmech, jako je klobása chorizo nebo paella. Uzená paprika se navíc hodí ke všem jídlům, která snesou uzený tón. Použití: masitá jídla, polévky a omáčky, bramborová jídla, zelenina, rýžová jídla, těstoviny, paella, guláš, BBQ produkty, dušená jídla
Produkty značky Pödör jsou vyráběny výhradně ze 100% přírodních, prvotřídních surovin, které jsou pečlivě čištěny.
Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookie.