Piniový olej lisovaný za studena

-%
Piniový olej lisovaný za studena

Luxusní lesní olej

Hustý les, jehličnany kam oko dohlédne a zlatožlutá pryskyřice: to je místo, kde se necháte unést, když nasajete vůni oleje z piniových oříšků. A právě tuto vůni lze nalézt v exotické chuti rostlinného oleje. Piniový olej je jedním z nejvybranějších olejů na světě, protože velká část výrobního procesu se stále provádí ručně.

Piniové oříšky se s láskou sbírají ručně. Oloupaná semena borovice Pödör jemně lisuje za studena, aby si zachovala svou chuť a přísady. Dopřejte si kousek luxusu v kuchyni s aromatickým olejem z piniových oříšků!

POUŽITÍ PINIOVÉHO OLEJE LISOVANÉHO ZA STUDENA

Zacházejte se vzácným olejem z piniových oříšků jako s dobrým vínem: Oslavte každé sousto pokrmu, které jím bylo vyšlechtěno! Jemná chuť oleje z piniových oříšků jako jehličnanů se hodí do těstovin a rýže, stejně jako do dušených ryb nebo zeleniny. Borovicový olej také vynikne v salátech a dokonale se hodí k ovocným octům. Určitě vyzkoušejte piniový olej v kombinaci s balzamikovým octem z černého rybízu Pödör!

SLOŽENÍ

100 % Olej z piniových oříšků

NUTRIČNÍ HODNOTY

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota3693kJ /898kcal

Tuky99,6g

Nasycené mastné kyseliny7g

Mononenasycené mastné kyseliny25g

Polynenasycené mastné kyseliny68g

Sacharidy0g

Cukry0g

Bílkoviny0g

Sůl0g

Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu!

OMEGA MASTNÉ KYSELINY

Omega-3 0,1 g
Omega-6 22,8 g
Omega-9 25 g

SKLADOVÁNÍ

Neotevřené, skladujte na chladném a suchém místě chráněném před slunečním zářením po dobu 14-18 měsíců. Přesné datum minimální trvanlivosti je uvedeno na lahvičce.

Po otevření by se měl spotřebovat do 3–4 měsíců, aby se neztratily cenné ingredience.

Nefiltrovaný olej - před použitím protřepat!

Země původu: Rakousko

POZITIVNÍ ÚČINKY PINIOVÉHO OLEJE

Vyvážený poměr mononenasycených a polynenasycených mastných kyselin v piniovém oleji z něj dělá požitek pro srdce a pro hladinu cholesterolu.

Některé nenasycené mastné kyseliny, jako jsou esenciální mastné kyseliny, si tělo nedokáže vyrobit samo. Jednoduchou a především chutnou metodou, jak tělu dodat esenciální mastné kyseliny, je vaření s piniovým olejem. Esenciální mastné kyseliny jsou zodpovědné za to, že tělo může absorbovat cenné vitamíny A, D, E a K.

Množství:
CENA BEZ REGISTRACE 7 270 Kč / l
727 Kč
-5% 727 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
691 Kč
CENA BEZ REGISTRACE 6 676 Kč / l
1.669 Kč
-5% 1 669 Sleva pro členy klubu
CENA PRO ČLENY KLUBU
1.586 Kč

Vyzvednutí u vašeho servisního PICK UP partnera

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Můžeme vám pomoci?

Napište nám nebo zavolejte v pracovní dny v naší úřední době od 9:00 do 16:00 na následující telefonní číslo +420 778 887 772.